iPad reparatie Arnhem

Super iPad reparatie in Arnhem

Ik ben zelf aan het HBO afgestudeerd als marketeer. Nadat ik een tijdje als marketeer bij een bedrijf heb gewerkt besloot ik om een eigen onderneming te starten. Ik had een meubelzaak geopend die alleen vintage meubelen aanbiedt. Ik zocht een manier om online goed naar voren te komen en ik besloot dus om contact op te nemen met een marketing bureau bij mij in de buurt. Binnen een aantal weken hadden ze ervoor gezorgd dat ik online super goed naar voren kwam want ik weet als marketeer natuurlijk als geen ander hoe belangrijk het is om als bedrijf online goed naar voren te komen. Tijdens het verplaatsen van een aantal meubelen stootte ik per ongeluk de ipad van de tafel af die op de grond viel waardoor het scherm was gebarsten was en de iPad niet meer aanging. Ik ging daarom op het internet op zoek naar iPad reparatie Arnhem.

 

Uitgekomen op de website van Myphone

Nadat ik een tijdje had gezocht op iPad reparatie Arnhem kwam ik uit op de website van Myphone. Op de website stond erg veel nuttige informatie vermeld die ik zelf erg aantrekkelijk vond. Je krijgt als klant onder andere 12 maanden garantie op de onderdelen die door Myphone vervangen zouden worden. Ik had mijn iPad laten maken en dit deden ze tegen een zeer scherpe prijs.

About the author